• Instant Whitening
  • Up to 8 shades whiter
  • Active stain remover
  • Strengthens the teeth
  • Clinically proven safe and effective
Professional teeth whitening kit for INSTANT results

Usein esitetyt kysymykset

Onko iWhite Instant –valmistetta testattu kliinisesti?

Kyllä, iWhite Instant on kliinisesti osoitettu olevan hampaille turvallinen käsittely. Valmiste ei sisällä vetyperoksidia ja tuloksia saavutetaan nopeasti. Tutkimuksissa on myös todettu, ettei valmiste aiheuta hampaiden tai ikenien arkuutta.

Kenelle hampaiden valkaisu on tarkoitettu?

Kaikki, jotka haluavat valkoisemman hymyn, voivat hyötyä iWhite Instant –käsittelystä. Lääkkeiden (esim. tetrasykliiniantibioottien) aiheuttamat värjäytymät reagoivat kuitenkin valitettavasti muita värjäytymiä/tummentumia huonommin valkaisukäsittelyyn.

Onko iWhite Instant –käsittely virallisesti hyväksytty?

iWhite Intstant kuuluu kosmeettisten valmisteiden luokkaan ja on Belgian viranomaisten rekisteröimä.

Miten valkoisiksi hampaani voivat muuttua?

Valkaisukäsittelyn tulos vaihtelee yksilöllisesti. Vaihtelu voi johtua mm. värjäytymien ja tummentumien syistä sekä siitä, miten tiheärakenteiset hampaat ovat.

Kliinisin tutkimuksin on kuitenkin osoitettu, että hampaasi voivat vaalentua jopa 8 asteen verran jo 20 minuutin käsittelyllä. Eräässä tutkimuksessa vaalentumisen keskiarvo oli 4,8 astetta. Hampaiden valkaistumisen aste riippuu myös siitä, miten läiskikkäät tai värjäytyneet hampaasi ovat ennen käsittelyä. Mitä pahemmat värjäytymät, sitä huomattavampi tulos.

Kauanko käsittelyllä saavutettu valkaisutulos säilyy?

iWhite Instant -valkaisukäsittelyllä saavutettu tulos säilyy useiden viikkojen ajan (noin 6 – 8 viikkoa), mutta tulosten säilyminen riippuu mm. siitä, mitä syöt ja juot. Tupakka, punaviini, tee ja kahvi voivat värjätä hampaasi hyvinkin nopeasti. Koska iWhite Instant on hampaille hellävarainen käsittely, voit parantaa valkaisutulostasi 1 – 2 kiskollisella geeliä aina silloin, kun sitä tarvitset.

Miten usein voin käyttää iWhite Instant –valmistetta?

Voit käyttää valmistetta niin usein kuin haluat.

Mitä teen, jos hampaissani tai ikenissäni ilmenee arkuutta?

Koska iWhite Instant ei sisällä vetyperoksidia, on hyvin epätodennäköistä, että valmiste aiheuttaisi hampaiden tai ienten arkuutta. Jos kuitenkin koet kipua tai epämukavuutta hoidon jälkeen suosittelemme, että keskeytät valmisteen käytön.

Voinko käyttää iWhite Instant –valmistetta, jos minulla on jokin ikeniin liittyvä vaiva?

Jos sinulla on jokin ikeniin liittyvä vaiva, käänny hammaslääkärin puoleen ennen kuin käytät tätä valmistetta.

Voinko käyttää iWhite Instant –valmistetta, jos minulle on äskettäin laitettu hammaspaikka, kruunu tms?

Älä käytä iWhite Instant –valmistetta kahteen viikkoon sen jälkeen, kun sinulle on laitettu hammaspaikka, kruunu, implantti tms.

Vaikuttaako iWhite Instant –valmisteen käyttö hammaspaikkoihin, kruunuihin tai hammaskuoriin?

Kruunujen, hammaskuorten ja –paikkojen värisävyt eivät muutu iWhite Instant –käsittelyn vaikutuksesta.

Onko iWhite Instant –valmisteen käyttö turvallista?

Kyllä. Hampaiden valkaisu iWhite Instant –valmisteella on täysin turvallista sekä hampaille että ikenille, sillä valmiste ei sisällä vetyperoksidia. Kliinisissä tutkimuksissa ei ole raportoitu minkäänlaista hampaiden tai ienten arkuutta.

Kenelle iWhite Instant –käsittely ei sovi?

Emme suosittele iWhite Instant –valmisteen käyttöä alle 16-vuotiaille lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille; henkilöille, jotka tunnetusti ovat allergisia jollekin valmisteen sisältämälle ainesosalle; tai henkilöille, joilla on jokin ienvaiva.

Mitä tehdä, jos muotissa oleva geeli on jakautunut epätasaisesti?

Yleensä muotissa oleva geeli tasoittuu ja levittäytyy joka puolelle hammasrivistöäsi, kun asetat muotin paikoilleen ja sen jälkeen painelet muottia hieman. Vaihtoehtoisesti voit levittää geeliä sormenpään tai pumpulipuikon avulla niin, että geeli peittää koko muotin pinta-alan ennen kuin laitat sen paikoilleen suuhusi.

Syljeneritykseni tuntuu lisääntyvän huomattavasti silloin, kun muotti/muotit ovat paikoillaan suussani. Onko tämä normaalia?

Kyllä. Moni käyttäjä on kertonut syljenerityksensä lisääntyvän huomattavasti käsittelyn aikana. Jos tämä on sinusta epämiellyttävää, voit sylkäistä ylimääräisen syljen suustasi. Jos vahingossa nielet osan geelistä, siitä ei ole haittaa.

En ole saavuttanut toivomaani tulosta iWhite Instant –valmisteen avulla. Mistä tämä voi johtua?

Varmista ensin, että olet käyttänyt valmistetta täysin ohjeiden mukaisesti. Eli, että olet pessyt hampaasi, sen jälkeen pitänyt muottia suussasi 20 minuutin ajan, ja lopuksi vain huuhdellut suusi vedellä.

Jos näin on, etkä edelleenkään koe saavuttaneesi tyydyttävää tulosta:
iWhite Instant –valmiste antaa keskimäärin 4,8 astetta valkoisemman hymyn ns. Vita Classical -sävykartastolla (ks. lisää kohdasta ”Tutkimustiedot”). 92 % käyttäjistä saavuttaa vähintään 3 asteen valkaisutehon, mutta suoritetussa tutkimuksessa oli myös pieni vähemmistö (4 %), joiden hampaiden sävyssä ei havaittu muutoksia. Tulokset voivat siten vaihdella henkilöstä toiseen. Tulosten vaihtelu puolestaan johtuu siitä, että jokaisen hampaat ovat rakenteeltaan hieman erilaiset ja jokaisen ihmisen tummentumat/värjäytymät johtuvat vähän eri syistä. Tulos riippuu myös elintavoistasi sekä ruokavaliostasi. Kaikki nämä tekijät yhdessä vaikuttavat käsittelyllä saavutettavissa olevaan lopputulokseen.