• Rýchly bieliaci účinok
  • Až niekoľko odtieňov belšie zuby
  • Napomáha odstraňovať škvrny na zuboch
  • Klinicky overené

Súprava k bieleniu zubov s rýchlym výsledkom

Защо да използвамe iWhite Instant?

Защото iWhite Instant е различен от всички останали продукти за избелване на зъбите:

  • той има незабавен избелващ ефект и активно премахва петната от зъбите: благодарение на уникалната FCC технология (Filmocrystallized Calcium technology – иновативна технология, чрез която белите биоактивни кристали образуват покритие върху повърхността на зъбите) тази иновативна избелваща система в една стъпка осигурява моментален естествен избелващ ефект. Освен това тази FCC технология съдържа иновативна избелваща зъбите съставка: Р.А.Р.
  • Системата е източник на калций с висока степен на разтворимост и поради това заздравява зъбите.
  • Системата работи в една стъпка: не е необходимо да почиствате или изварявате гел-шините, да използвате четки или спринцовки за точно измерване на количеството гел.
  • Гел-шините са предназначени да избелват и предната и вътрешната част на зъбите. Това е важно, тъй като зъбите са полупрозрачни и петна от задната страна на зъбите прозират и се виждат отпред. Лесни са за носене и за употреба. Универсалните като размер гел-шини са меки и гъвкави, за да прилягат добре.
  • Не е необходимо смесване на съставки: всяка от гел-шините е предварително напълнена с точното количество избелващ гел, специална формула за предотвратяване на свръхчувствителност.
  • Клинично доказана безопасност без водороден пероксид. Не причинява свръхчувствителност на зъбите и венците.

Някои хора имат естествено по-тъмни зъби, отколкото други, но дори и ако сте родени с бели зъби те могат да се оцветят във времето от тютюнопушенето и употребата на тъмно оцветени течности като кафе, чай и червено вино.

Избелването на зъбите се превърна в огромен феномен. А по-белите зъби, по-ярката усмивка е едно от първите неща, които хората забелязват във външния ви вид. Не е тайна, че белите зъби ни правят да изглеждаме по-добре: по-млади, по-привлекателни, по-уверени. Ето защо мъжете и жените от всички възрасти сега избират процедури за избелване на зъбите, за да подобрят своята усмивка.

iWhite Instant е лесен за използване, безвреден за зъбите избелващ продукт с моментален ефект. Комплектът е предназначен за изпозване в домашни условия, гел-шините се носят само 20 минути на ден за мигновени резултати и правят зъбите до 8 нюанса по-бели. Продуктът може да се използва в продължение на 5 последователни дни за още по-удивителни резултати. Може да използвате и от време на време, тогава, когато смятате, че е необходимо. Хигиенично опакованите гел-шини са в един универсален размер, подходящ за всички и са предварително напълнени с активен избелващ гел.